7 dec

Just nu äter jag rostade mackor och tänker lite. Var nyss ute med säffie och christoffer. Vi gick och kollade deras förlovningsringar och jag köpte nytt busskort, eftersom bussarna inte tar imot pengar. Det är fan sämst, då måste jag ta bussen till stan för att köpa ett busskort så jag kan åka hem? stört. aja, är jättesugen på att ätaa! vet, de flesta håller på ba aamaagaash jag åt en macka förut nu måste  ja käka papper resten av veckan. Inte jag, jag är jättesugen på feeettmat och onyttigt just nu. Typ, pizza, kebab, mc, fattiga riddare med massa sirap och choklaad. Så imorgon blir det att köpa chokladtomte, hehe det är ju jul, inte sant ? Och i samma veva köpa de sista julklapparna. ******* till minsta syrran, ********* till mamma, hmm, och sen till kompisen.. vet ja inte , menmen hittar på någonting!Årets önskelista

plutEn ny mobil. Jag vill ha den nya HTC Tattoo, touchmobilen som man kan ändra färg på skalet. Ashäftiig! För min mobil jag har nu är mammas gamla skitmobil nice asså!

plutNya silverarmband. Jag har gått in i en armbandsperiod. Så det behövs verkligen. Me love!

plutEn guldkedja. För jag har alltid på mig ett guldhalsband från när jag var mindre, och kedjan är lite för liten.

plutEn silverklocka. Samma sakt som med armbanden, så har jag en klockperiod, men har ingen snygg klocka. Så önskar mig en ganska stor biff silverklocka!

plutPengar. Så jag kan köpa snygga kläder till nyår. T.ex en snygg klänning, nya skor, nya tights, lite pajletttröjor.

plutEn väska. Herregud, har bara min gamla röda väska och en liten svart lackad sommarväska. Vill ha en ny lite större svart skinnväska med några snygga accessoarer på, t.ex nitar.HTC Tattoo, vad tror ni, värd att köpa/få ?

6 dec

Kollade lite kläder och fastnade för den här klänningen från nelly! Perfekt till nyår, men isf måste jag vänta lite, ska handla alla julklapparna först. Mycket viktigare! Men vill ha iaf!


2 advent

Nyss vaknat och tagit en skön dusch. När jag kom upp hade föräldrarna tagit fram fruskost och tänt ljus, mysiiigt! Och idag är det ju som sakt andra advent, och 18 dagar kvar till julafton. Håller koll! Haha, årets julkalender är sämst, det är för 3 åringar, och ja som brukar kolla. Men inte i år. Aja, nu ska jag fixa mig lite, och senare kommer alex. haree bra!vem kommer vinna idol ? jo, ERIK!


datasnille #1

Jahapp, nu ska den mest otekniska i sverige försöka fixa en ny header på photoshop. Önska mig lycka till! Tack.
Jo, det enda ja fått fram är.. en svart bakgrund, heh.
Idag har vart mysfamiljdag, har fräsha till mig, kollat syrrans uppvisning med agf, gosat med kusinerna, handlat godiiis, kollat film och robinson. I korthet dåra. Orkar inte skriva någonting mer, för jag är jättetrött och dålig på att uppdatera. Ceyaaa

RSS 2.0